Bio webwinkel de Bongerd recepten

biologische recepten

Welkom bij de receptenpagina van biologische webwinkel en bezorgdienst de Bongerd

Er wordt nog hard gewerkt aan deze pagina waar binnenkort recepten te vinden zijn met puur biologische levensmiddelen die allemaal eenvoudig zijn te bestellen in onze online webwinkel, maar ja dat bestellen kan dan wel gemakkelijk zijn maar het schrijven van recepten blijkt toch niet echt mee te vallen. Wij koken altijd zo'n beetje uit de losse pols en het blijkt vrij moeilijk om dat in een recept te vangen en daar dan ook nog mooie foto's bij te maken. Komende week ga ik een poging ondernemen om het recept voor mojo van mijn Spaanse zwager te vereeuwigen, een saus van rode paprika's die je kunt maken van paprika's die niet mooi genoeg meer zijn om door de sla te gooien. Paprika's eerst in de oven blakeren en lauwwarm van de schil ontdoen. Verder zit er knoflook, tijm, komijn, goede olijfolie, citroensap, zeezout en natuurlijk spaanse pepers door, maar dat gaat allemaal altijd een beetje op gevoel.

Mocht je zelf lekkere en originele recepten hebben met biologische producten dan kunnen die ook op deze pagina geplaatst worden.

Wij bezorgen op vrijdag in een groot deel van Groningen en Friesland. Bestellen kan tot woensdagochtend 10 uur, mocht je er via de website niet helemaal uitkomen dan kun je altijd even bellen voor hulp. Als je liever telefonisch bestelt dan kan dat woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur.

Bijgewerkt 9 november 2020
door Johan van Biowebwinkel en bezorgdienst de Bongerd
Online biowinkel de Bongerd