Nieuwe producten bij bio webwinkel de Bongerd

Nieuw biologische producten

Bij biologische webwinkel en bezorgdienst de Bongerd bestel je eenvoudig al je eko, bio en demeter boodschappen online en laat je het gratis thuisbezorgen.

Hier vind je de nieuw in het assortiment opgenomen biologische producten. Wij streven er naar een zo compleet mogelijk aanbod eko producten te bieden en zijn ook bereid om als er om gevraagd wordt nieuwe lekkere en gezonde dingen in ons webwinkel assortiment op te nemen. Afgelopen maanden zijn er onder andere nieuw in ons steeds groeiende bio assortiment: chocoladevla van Venehoeve, curry ketchup van Machandel, groene thee citroen van Piramide en mango chutney van Yakso. Kijk voor het gehele assortiment op onze webwinkel en wordt snel klant door je gegevens te emailen of door te bellen.

Korting bij afname hele doos

Alles in onze online winkel is ook per doos te bestellen met 10% korting. Mocht je eko levensmiddelen zoeken die nog niet op onze webwinkel staan dan kunnen wij vrijwel alles voor je bestellen per doos of per tray, of als er meer vraag naar is nemen we het gewoon op in ons toch al uitgebreide bio assortiment.

Wij bezorgen op vrijdag gratis in een groot deel van Groningen en Friesland.

Bijgewerkt 17 oktober 2020
door Johan van Biowebwinkel en bezorgdienst de Bongerd
Online biowinkel de Bongerd