Nieuwe producten bij bio webwinkel de Bongerd

Welkom bij biologische webwinkel en bezorgdienst de Bongerd. Bestel eenvoudig online al uw eko, bio en demeter boodschappen en laat het gratis thuisbezorgen.

Hier vind je de nieuw in het assortiment opgenomen biologische producten. Wij streven er naar een zo compleet mogelijk aanbod eko producten te bieden en zijn ook bereid om als er om gevraagd wordt nieuwe dingen in ons webwinkel assortiment op te nemen. Afgelopen maanden zijn er nieuw in het uitgebreide bio assortiment: appel-vlierbessensap van de Nieuwe Band, kiemen spicy trio van de Peuleschil, appelcider demi-sec van Coutoux Nantais, harissa en garam masala van het Blauwe Huis en Groninger mosterd van Abrahams mosterdmakerij uit Eenrum.

Korting bij afname hele doos

Alles in onze online winkel is ook per doos te bestellen met 10% korting. Mocht je eko levensmiddelen zoeken die nog niet op onze webwinkel staan dan kunnen wij vrijwel alles voor je bestellen per doos of per tray, of als er meer vraag naar is nemen we het gewoon op in ons toch al uitgebreide bio assortiment.

De huidige webwinkel bereik je via deze link of door op de foto te klikken.

Wij bezorgen gratis in een groot deel van Groningen en Friesland.

Bijgewerkt 17 november 2018
door Johan van Biowebwinkel en bezorgdienst de Bongerd